TRIPOD ČÁP 3 FX

A je to tady. Ještě lepší stojan než je Čáp 3. ČÁP 3 FX je na světě, a to hned v několika barevných variantách ;-)

Co jsme zdokonalili? Ramena stojanu jsou řešena tak, aby udržela i těžké kaprové pruty. Kapraři zpozorněte, pokud používáte hlásiče přímo na prut či klasické číhátka, tento stojan je pro Vás ten pravý.

Samozřejmostí zůstala jednoduchá ovladatelnost, maximální možnost naladění stojanu do různých pozic, vysoká míra stability a skladnost. Zkrátka základní předpoklady k tomu, abyste byli u vody spokojeni. 

Rozložení stojanu trvá cca 10 sekund. Stojan lze použít na jakémkoli povrchu. Na pevném podkladu (beton,kámen) použijete na ukotvení nacvakávací zátěž, která je součástí stojanu. Na měkkém povrchu (tráva,hlína,štěrk) můžete použít buď to zacvakávací zátěž nebo si přikoupit kotvící patku a fixovat pomocí kolíků. Při chytání okamžitě pocítíte rozdíl oproti klasickým stojanům, či vidličkám. Vše je zpracováno do detailu. 

Váha: 1,8Kg, Délka: 85cm, Výška: 25cm, Šířka: 25cm

Čáp 3 FX na jeden prut: Místo jednoho ramene je umístěno magnetické rameno. Pokud tedy jste aktivním rybářem a stačí Vám pozice na jeden prut, je tohle ta pravá volba. Stojan Vám poslouží jako držák prutu a zároveň jako ,,chystací stanice ,,( misky se šrotem atd.).  Příslušenství, které lze dokoupit navíc: Kotvící patky ( větší stabilita na měkkém povrchu) a držák na druhý prut.

 

Čáp 3 FX na dva pruty: tripod na dva pruty. Tak jako Čáp 3 FX na jeden prut, má tento stojan středové magnetické rameno, kam lze umístit např. misky. Příslušenství, které lze navíc dokoupit: Kotvící patky ( větší stabilita na měkkém povrchu) a magnetické rameno místo druhého držáku prutu (držák jednoduše odmontujete a namontujete magnetické rameno).

 

Video zde: